Santa Teresa Costa Rica Venn

Casa Pampa er ditt strandhus i Costa Rica, bare et par skritt unna det varme Stillehavet i Santa Teresa.

Casa Pampa tilbyr en komfortabel og avslappende atmosfære omringet av palmer, blomster og vår fantastiske økologiske hage. 

 

Sør i Costa Ricas halvøy, Nicoya Peninsula, finner du det økologiske paradiset, Cabo Blanco National Park som tilbyr fantastisk jungel og høye fjelltopper. Det er heller ikke uten grunn at Santa Teresas strender er rangert som topp ti i verdenssammenheng av Forbes Magazine. Ikke bare er det utrolige forhold for surfere, Santa Teresa tilbyr også andre aktiviteter som yoga, SUP, rideturer, ATV-turer, zip lining, fjellturer, foto-safari, snorkling, spansk kurs og ikke minst det kjente fiskeområdet i Malpais bare 15 minutter unna.

 

På Casa Pampa vil du avslappende og behagelig kunne nyte ferien med venner eller familie i naturlige omgivelser. Vårt mål er å kunne tilrettelegge for en morsom og øko-vennlig ferie hvor personlig og profesjonell service er inkludert. Vi ser frem til å ha deg som vår gjest i vårt tropiske paradis i Santa Teresa, Costa Rica.

 

Pura Vida